Sunday, January 9, 2011

Tolong ingatkan aku

Assalamualaikum

Pada saat ni terasa rajin pulak nak menaip. yela. dah jenuh mata meliar(blogwalking) tu rasa macam dah terasa sampai ke jemari pulak nak meliar. huh.

AJL25. baru je lepas habis. aku tak target sape-sape pun menang. lagipun AJL25 ni betul-betul menginsafkan aku betapa pentingnya deria mendengar. terutama bagi yang memang dah tak boleh melihat. empati jap aku.

yela. tv takde. dengar kat radio je la. kalau kat umah ni memang rasa terkinja-kinja jugak la nak tengok 'live'. event ni pun setahun sekali je ada. mesti meriah dengan dosa. eh. betulkah?entah.

TOLONG INGATKAN AKU. tajuk lagu yang menang tu kan? kredit kat Ana Raffali. dia yang menang kan? ke ana yang lain menang. ehem.

honestly aku nak bagitau aku ni pelupa. jadi kalau nampak aku macam tak seperti kebiasaan yang patut dilihat. TOLONG INGATKAN AKU ye.

itu je aku nak bagitau.

dah. nak download lagu ni la.

jumpa lagi.

kurangkan provokasi, tingkatkan kualiti hidup!!

1 comment:

  1. oyeaahhh!!
    part "mesti meriah dgn dosa tu"
    saya setuju!!

    ReplyDelete